Optik

Din Optiker i Säter

Vi är inte bara optiker utan har också en välsorterad butik med glasögon, bågar och solglasögon från många kända märken. Hos oss hittar du ett stort urval av bågar och glas. Glas med olika egenskaper och förmågor och bågar i olika former, mönster och färger. Allt för att du ska få så stor valfrihet som möjligt.

Kanske väljer du även ett par solglasögon med styrka. Vi hjälper dig att finna en syngarderob som passar dina behov och önskemål.

Vi gör alla våra glasögonjobb själva i butiken då vi värdesätter snabb, god kvalité och service till våra kunder. Då vi tillhör KlarSynt jobbar vi med flertalet ledande varumärken och kan erbjuda Delbetalning och försäkring via Syntrygg.

SynTrygg – slipp bekymmer & byt om du inte är nöjd 

Med SynTrygg får du ett oslagbart skydd om dina glasögon skulle gå sönder. Du får också en månad på dig att bestämma dig för om du gillar den nya bågen och tre månader att vänja dig om du köpt nya progressiva glas. Läs mer om SynTrygg här: https://www.klarsynt.se/smarta-koncept/syntrygg

DelBetala – smartare än kontant med valfri betalning

Hos oss kan du välja själv hur du vill betala dina inköp. Utöver vanlig kontant- eller kortbetalning kan du välja att betala hela summan månaden efter köpet, eller behålla mer pengar i plånboken och dela upp summan i månadsvisa betalningar. Läs mer om att delbetala här: https://www.klarsynt.se/smarta-koncept/delbetala

Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

HelloKittyjpg